Tantrická masáž a jej senzuálny význam

Viacerí o nej možno vedia iba z počutia. Iní ju však už stihli vyskúšať, pretože tantrická masáž sa stáva známym pojmom takisto na Slovensku. Aj v našom hlavnom meste je možné na vlastnom tele skúsiť senzuálne masáže bratislava, hoci v prípade poznania základných princípov daných praktík ich páry môžu praktizovať aj u seba doma.

  • Salóny ale predsa len disponujú zaujímavejšou ponukou rôznych techník, zaškoleným personálom a ideálnym prostredím.

masážny olej, lupene

Veľa ľudí si pod senzuálnou masážou predstaví predovšetkým telesné uspokojenie a fakt, že techniky majú erotický charakter. Primárnym cieľom tu ale nie je akási erotická služba zafo a ani rýchle vyvrcholenie. Pri tantrickej masáži sa totiž zmyselne pracuje so sexuálnymi energiami.

  • Výsledkom pritom musí byť nielen telesné, ale takisto emočné uspokojenie, čo sa dá efektívne dosiahnuť jemnou prácou so sexuálnymi blokmi, respektíve s ich uvoľnením a odstránením.

Výsledkom je stopercentné odstránenie napätia. Uvoľnená myseľ je vlastne základným bodom k tomu, aby sme vedeli daný zážitok plnohodnotne precítiť a vedeli si vychutnať zmyselnosť každého dotyku. Je dosť možné, že hlavne noví návštevníci môžu mať pri vstupe do salóna ostych, avšak zaučené a sympatické masérky ovládajú všetky postupy, ako z vás úvodné napätia čo najlepšie odstrániť. Následne sa len necháte unášať telesnými a emočnými pôžitkami a čerpáte životnú energiu.

  • Darkyňou životných síl je v tomto prípade masérka.

príťažlivá žena, ručník

Veľa návštevníkov tantra salónu vraví, že aj po odchode mali pocit nabitia čerstvými životnými silami. Na druhej strane je pravda, že konkrétnu masáž označujú za „návykovú“. Umožnila im spoznať pôžitky, ktoré pre nich boli doposiaľ tabu.

Ako však bolo načrtnuté v úvode, tantrickú masáž praktizujú takisto páry vo svojom súkromí. Môže ísť o vzrušujúcu predohru, ale aj o pomalý a senzuálny sexuálny zážitok.