Tip na voňavé pranie: A to stačí doslova len pár kvapiek!

Kto by nechcel mať nádherne voňavú bielizeň, a to aj dlhšie než len pár hodín alebo deň či dva? Pranie bielizne sa stalo každodennou rutinnou činnosťou modernej spoločnosti a šaty sú tak nielen dokonale čisté, ale aj krásne voňavé. Podprahové a psychologické pôsobenie vôní skúmajú viaceré vedy, ako je neuroveda, psychológia či aromaterapia. Ich vplyv na emócie, náladu a energiu človeka je teda naozaj vedecky potvrdený. Preto vám prinášame tip na exkluzívne voňavé pranie, kde stačí použiť kvalitné olejové parfémy do prania, aby bielizeň, uteráky či posteľné povlečenie krásne a dlho voňalo a ovplyvňovalo tak pozitívne pocity a náladu. Vôňa je však pritom jemná, príjemná, nie prehnane intenzívna, čo by nemuselo vyhovovať každému. Cieľom totiž nie je, aby vás z prehnanej vône bolela hlava, ale aby vás jemná vôňa sprevádzala aj niekoľko dní.

bianchi

Prečo použiť voňavý parfém na pranie?

Voňavé parfémy na pranie sa veľmi rýchlo stali doslova hitom, ktorý si obľúbili najmä ženy. Sú totiž nielen príjemne voňavé a svieže, ale aj veľmi jednoducho použiteľné. Stačí aplikovať zopár kvapiek (aspoň 5 ml) do dávkovača na aviváž a pustiť požadovaný prací cyklus. A všetko už pôjde úplne automaticky. Vaša vôňa sa prenesie vodou na bielizeň a vďaka mikrokapsuliam sa dostane do vlákien. Odporúčame použiť kvalitnú taliansku značku Essentia Nature, ktorá používa prírodné esenciálne oleje.

petali blu

Viacero vôní na výber

Kým bežná aviváž je dostupná v pomerne veľkom a navyše plastovom balení, vôňa do práčky Essentia Nature sa dá zakúpiť aj v malých skúšobných vzorkách. Navyše, značka používa zelené eko obaly, vyrobené z kompostovateľných prírodných plastov, ktoré sú rozložiteľné v prírode a zložené z cukrovej trstiny. Skvelá cesta k trvalej udržateľnosti a rovnako aj k nádherne voňavej bielizni povzbudzujúcej zmysly a náladu.