Vyskúšajte aj nuru masáž v masážnom salóne

Komunikujte medzi sebou – masérka sa bude snažiť vyhovieť vám vo vašich tajných prianiach, ktoré sa týkajú vašich erotogénnych zón. Mužské telo je však pre niektorých z vás neprebádanou oblasťou, a ak ste nikdy doteraz na žiadnej erotickej masáži neboli, a ani vaša partnerka sa vám nevenuje tak, ako by mala, môžete zaznamenať vlastne to, že ste úplný amatér a začiatočník, aj keď už ste začal tri deti.

nuru masáž

Komunikácia s masérkou je to prvé, čo by ste si mali zapamätať, ešte než vstúpite za brány erotického salónu. Snažte sa odhodiť hanbu a byť nad vecou, dievča je živá bytosť ako vy, len v inom tele, a ak si uvedomíte to, že ste ako brat a sestra, dôverne známi partneri, ktorí boli stvorení z lásky, potom si uvedomíte, že vaše telá sú tu od toho, aby ste s nimi vykonávali rozkoš a prežili ju na duchovnej úrovni.

erotické masáže

Skúste to s pupkom – súčasťou každej nuru masáže je snaha o dotyky celým telom pre navodenie príjemného telesného pocitu tepla a ľudskej spolupatričnosti. Masérka taktiež postupne prechádza do oblastí, ktoré vás vzrušujú, a robia vám dobre. Na základe vzájomnej komunikácie si ľahko vyhodnotíte, čo je pre vás najpríjemnejšie a my by sme vám chceli len naznačiť, aby ste nezabudli na pupok. Niektorí ľudia mu hovoria kráľovský dolík, a to, čo je kráľovské, je vždy najmocnejšie. Pupok má obrovskú moc poskytnúť intenzívny orgazmus, masérka vám ho môže opatrne stláčať, a pokiaľ pritlačí napríklad hranou nechtu, uvidíte, čo sa stane.

Nezabúdajte ani na chodidlá – ak bude masérka prístupná, môže skúsiť aj nežnú motýľu masáž chodidiel, tentoraz nie klasickú reflexnú, ale naozaj veľmi jemnú, až takmer šimravú. Najintenzívnejšie je to na päte a pod prstnou kosťou, tam, kde sa nachádza bod srdca a pľúc. Avšak na chodidlách môžete jemne masírovať čokoľvek, tam sú všetky citlivé body vhodné na stimuláciu, ktorá predchádza vášmu vyvrcholeniu.